recreoblogg.no

Gavetips, trender, nyheter og inspirasjon om gaver til baby, barn, han, henne, brud & bryllup.

img

DEPECHE skinnvesker – ny leverandør hos recreo.no

/
/
171 Views

Har du tittet innom www.recreo.no og sett vår nye leverandør? DEPECHE skinnvesker til damer og skinnaccessories.

Hvorfor jeg valgte Depeche som leverandør av skinnvesker?

Bum bum bag Fashion skinnveske gul - Depeche
Bum bag Fashion skinnveske gul – Depeche

OK, nå er det offentlig: Jeg har veskedilla! Jeg er veskegal! Er det noen andre som har det sånn?

Norwegian Fashion Week februar 2019 var jeg på jakt etter et veskemerke som hadde vesker i skinn, høy kvalitet, unikt design, både trendy og klassisk, flotte detaljer, stort utvalg på størrelser, stort fargeutvalg, uten syntetiske detaljer, mykt fantastisk skinn, forskjellige skinntyper, funksjonalitet som tilfredsstiller kvinners krav i dag og i prisklasser som var tilgjengelig for de fleste kvinner.

POH! Den kravlisten er stor, men jeg stiller høye krav til leverandørene til recreo.no.

Så, som evig optimist satte jeg i gang med å lete på Norwegian Fashion Week. Turen gikk først innom Moteforum og i første etasje så jeg på lang avstand masse VESKER! Rett inn og der stod jeg med haken nede på knærne og hadde helt sikkert øyne som et barn i godteributikken. Ja, jeg var i godteributikken, for meg er vesker som godterier. Så, da stod jeg jo der da og kjente på at her er det! HER ER DET!  Jeg fant, jeg fant en leverandør som tilfredsstiller alle de krav jeg har satt!
Jeg fant Depeche hos @maisonangell.

Valgets kval!

Men, et nytt problem hadde oppstått, det var såååååå mye å velge i at valget var vanskelig. Hva skulle jeg starte med av Depeche vesker i nettbutikken recreo.no? Jeg hadde jo lyst å kjøpe ALT! Men, som i alle godteributikker, så kan man ikke kjøpe alt! Valget ble et utvalg av trendy og klassiske vesker og i flere farger. Nedenfor ser du noe av det jeg kjøpte inn. Se på detaljene, skjønner du hva jeg mener med vesker med detaljer, unikt design og som viser kvalitet i alt og på lang avstand?


Klikk her og se alle Depeche skinnvesker

Skulderveske crossbody Hexagon skinnveske svart-gull - Depeche
Skulderveske crossbody Hexagon skinn svart-gull – Depeche

Mange av Depeche sine skinnvesker leveres i både gull og sølv detaljer, slik at du kan velge det som du liker best. Eksempel: Skulderveske crossbody Hexagon

Pimp opp veskene med metallreimer i gull eller sølv. Velg mellom kort eller lang. På den måten, får du et helt annet uttrykk og en ny veske, Smart?!


Hvem er Depeche?

Depeche ble opprettet i 1999 av Janni Hørdas i Horsens, Danmark. Jannis visjon om å skape et motemerke preget av kvalitetsprodukter og funksjonalitet innenfor en tilgjengelig prisklasse er selskapets verdier. Hennes kreative visjon stammer fra motet til å være tro mot en solid feminin intuisjon, sterk forretningssans og et øye for de viktige detaljene.

Tildelt «Young Business Leader 2014» har Janni og teamet fokusert på å etablere et merke med en ekte lidenskap for utsøkt håndverk, høy kvalitet og subtile detaljer: DEPECHE. er en ærlig dedikasjon til etableringen av skinntilbehør som er ekte og unikt.


Depeche firmaet holder til i havneområdet i Horsens i Danmark. Havneområdet i Horsens har i flere årtier vært den daglige arbeidsplassen for hardt arbeidende menn og kvinner. Dette stedet ble dannet av hardt arbeid og engasjementet. Firmaet DEPECHE ligger nå i et renovert båthus i havneområdet og har samme verdier av hardt arbeid og ærlig engasjement.
DEPECHE.
Våg å være ekte.


Semsket skinnvesker – en av mine favoritter

Skulderveske Sense semsket skinnceske sand – Depeche
Skulderveske Sense semsket skinn sand – Depeche

Se alle Depeche skinnvesker her

Hva synes du om Depeche skinnvesker? Legg gjerne igjen en kommentar.

Jeg kan love deg at det kommer flere Depeche skinnvesker fremover i nettbutikken, for så herlige vesker må jo bare alle kvinner ha!


Med hilsen fra Brith Hegge 
fra www.recreo.no / www.recreoblogg.no

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar