recreoblogg.no

Gavetips, trender, nyheter og inspirasjon om gaver til baby, barn, han, henne, brud & bryllup.

img

FUB nydelige babyklær og barneklær

FUB babyklær og barneklær
FUB strikkeplagg i babyklær og barneklær i ØKO-TEX®-sertifisert mulesing-fri merinoull og GOTS-sertifisert økologisk bomull.


Hvorfor jeg valgte FUB som leverandør på babyklær og barneklær?

Varemerket FUB har nydelige strikkeplagg i babyklær og barneklær i ØKO-TEX®-sertifisert mulesing-fri merinoull og GOTS-sertifisert økologisk bomull.

FUB ble et naturlig valg fordi jeg ønsket å tilby babyklær og barneklær som er av rene materiale, høy kvalitet og sunne, bærekraftige klær som har hatt et minimum av forurensende innvirkning på miljøet i nettbutikken www.recreo.no.

Hvem er FUB?

FUB ble grunnlagt i 2006 av Anne Sofie Olrik og Lotte Bundgaard, og lager klassiske, komfortable og bærekraftige strikkevarer til baby, barn og kvinner. FUB elsker mote, men ikke tempoet i det.

FUB er tidløs og klassisk, men likevel alltid tidsriktig. Hver plagg er nøye laget og produsert med en krevende hensyn til detaljer og håndverk. Kolleksjonene er laget av ØKO-TEX®-sertifisert mulesing-fri merinoull og GOTS-sertifisert økologisk bomull.

FUBS verdier og visjoner!

FUB er forankret i den subtile estetikken i Nord med et ønske om å lage kvalitets-strikkeklær i rene materialer uten at det går ut over designen eller komforten. I en tid hvor rask mote får mye oppmerksomhet, våger FUB å motsette seg forbipasserende trender med klassiske design som aldri utdateres.

Fokus for designeren Anne Sofie Olrik er å lage klær som varer mer enn en sesong. Hun stiller høye krav til materialene som brukes og legger vekt på både tidløs design og slitesterk kvalitet som gjør at klærne kan brukes igjen og igjen.

Hver sesong er grunnfargene diskrete med en vri. I hver kolleksjon kombineres de klassiske nyansene som ecru, marineblå og grå med noen få nøye utvalgte farger som matcher årstidens trender og gir en livlig kontrast til det klassiske FUB-utseendet. FUB har gjort sitt ytterste for å tilby deg et rent, moderne, komfortabelt strikkeplagg som har lang holdbarhet.

FUB tror at folk flest – baby, barn eller voksne, gutter eller jenter – liker å bruke klær som føles bra og lar dem bevege seg fritt. I stedet for å kle seg riktig eller kle seg ut, vil FUB bare at du og barna dine skal kle dere for å leve behagelig.
FUB er moderne klassikere med ren samvittighet!

Hvorfor velge FUB babyklær og barneklær?

Ved å velge FUB klær utsetter du ikke barna, deg selv og miljøet for farlige kjemikalier. FUB bruker kun ØKO-TEX®-sertifisert mulesing-fri merinoull og GOTS-sertifisert økologisk bomull.

Samtidig bidrar også du til et redusert forbruk og produksjon av klær, da FUB klær varer lengre og kan gå i arv eller selges brukt.

FUB bruker ØKO-TEX®-sertifisert merinoull i baby og barneklærne

Merinoullen som er brukt i FUB klær er fra mulesing-fri sauer. Ved å ha sauefarm kan jordsmonnet naturlig regenerere og opprettholde seg selv og sauene blir ikke matet med modifiserte fôr.

I produksjonsprosessen dyppes ikke ullen i skadelige kjemikalier, noe som betyr at mennesker, dyr, jordsmonnet og vannleverandører ikke blir utsatt for skadelige kjemikalier.

FUB har valgt den beste og mykeste merinoull som har mange egenskaper. Det holder deg varm og samtidig trekker den svette bort fra huden og beholder fuktigheten, slik at klærne fremdeles føles tørre å ta på. Derfor anbefaler FUB og recreo.no å bruke ull året rundt.FUB nydelige babyklær og barneklær i GOTS-sertifisert økologisk bomull

FUB bruker GOTS-sertifisert økologisk bomull. Ved å dyrke bomull økologisk elimineres skadelige virkninger av plantevernmidler i jordsmonnet. Derfor økes jordens fruktbarhet og biologisk mangfold kraftig. Vannet blir ikke forurenset av kjemikalier, og vannet opprettholdes akvatisk i bomullsproduksjonen.

Det brukte vannet resirkuleres, og fargestoff fjernes slik at unødvendig forurensning unngås. Siden huden kan «puste» og absorberer det som er plassert på huden. Ved å bruke økologisk bomull på kroppen reduserer du å utsette huden til deg og barnet for skadelige kjemikalier.

FUB har valgt den sterkeste, fineste og mykeste økologisk bomullen som fremmer sunn utvikling for menneskeheten og tilfredshet for forbrukerne.


Gjør et miljøvennlig valg

Tenk deg den sarte babyhuden – gi den en god start ved å velge klær uten skadelige kjemikalier!

Er du klar til å ta et mer miljøvennlig valg når du kjøper klær?

Når du kjøper et FUB-strikkeplagg, enten for deg selv eller for ditt barn, kan du være sikker på at FUB har gjort sitt beste for å tilby deg rene, moderne, komfortable og langvarige klær. Dansk design på sitt beste!

Jeg er kjempestolt å ha varemerket FUB i Norge i nettbutikken www.recreo.no.

Titt innom nettbutikken www.recreo.no i dag og se alle FUB klær og gjør et miljøvennlig valg!

Klikk her om du ønsker å lese mer om andre leverandører / varemerker i nettbutikken www.recreo.no

Hva synes du om FUB babyklær og barneklær?

Har du noen erfaring med FUB produkter? Fortell meg gjerne med å legge igjen en kommentar.

Ha en flott FUB dag!

Med hilsen fra Brith Hegge 
fra www.recreo.no / www.recreoblogg.no

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar