recreoblogg.no

Gavetips, trender, nyheter og inspirasjon om gaver til baby, barn, han, henne, brud & bryllup.

img

Gave og tilbehør til brud & bryllup

Gave og tilbehør til brud og bryllup
MR og MRS

Gave og tilbehør til brud & bryllup. Det viktige tilbehøret til brud og gaver til brud og bryllup finnes det så mye å velge i.
I dag har jeg flotte produkter i nettbutikken www.recreo.no fra Katie Loxton og Joma Jewellery og jeg jobber hardt for å finne flere nydelige ting for å tilby deg og dine. Man vil jo at alt skal matche på bryllupsdagen og de små detaljene er så viktige for brudeparet og også for bryllupsgjestene. Og det er de detaljene jeg ønsker å finne ute i verden og bringe dem til deg.

Katie Loxton og Joma Jewellery er samme eiere og er søster brand og derfor finner du mange av de samme tekstene på vesker og smykker.  Kan det bli bedre?

BRIDE TO BE! Men før man blir brud er det mange som har utdrikningslag

Armbånd BRIDE TO BE er meget populær gave til den fremtidig bruden og dette armbåndet kan hun også bære på sin bryllupsdag.

Mange bruker også på utdrikningslaget clutch vesken Team Bride og armbåndet Team bride og disse er flotte gaver til jentegjengen og så kan forloveren også bruke de på bryllupsdagen.

Gave til Brud

Vi har brudetilbehøret som setter prikken over i-en. En brud skal jo ha: Noe nytt, noe gammelt, noe lånt og noe blått! Så, nå har du funnet noe blått! Både i brudeveske, armbånd og smykkesett med øredobber.

Noe blått?


Hva med en brudeveske med teksten BRIDE – (BRUD) på?

Brudeveske BRIDE har et nydelig perlemor skimmer som gir et eksklusiv utseende og passer like fint til hvite som beige brudekjoler.

Søvn er jo så viktig før bryllupsdagen og sovemaske BRIDE hjelper på for å ikke se helt utslitt ut, hvem ønsker vel det!

Sovemaske BRIDE Hvit sateng - Katie Loxton - Gave og tilbehør til brud og bryllup
Sovemaske BRIDE Hvit sateng – Katie Loxton

Eller en brudeveske med teksten MRS (Fru) på?

Eller ønsker du brud å fortelle at du er JUST MARRIED! Da har vi brudevesken for deg også! MRS og JUST MARRIED brudeveskene er flotte å ha til etter vielsen, når man er blitt FRU! Sammen med smykke og armbånd JUST MARRIED – MRS er antrekket komplett!

Eller just married?


Og den første natten som nygift og Fru og alle netter videre er sovemasken MRS just perfekt!

Gave og tilbehør til Forlover

Forloveren er en av den viktigste personen for bruden under bryllupsdagen, etter brudgommen selvfølgelig!
Så hvordan spør man forloveren sin om hun vil være forlover?
En måte å spørre forlover på er med armbåndet:
Armbånd WILL YOU BE MY MAID OF HONOUR Sølv – Joma Jewellery!  Er ikke det flott måte å spørre bestevenninnen på om hun kan være din forlover?!

På bryllupsdagen er det jo flott at forloveren matcher bruden og da er clutch vesken Maid of honour og armbånd Maid of honour er antrekket til forloveren komplett.

Maid of honour

Eller hva med TEAM BRIDE

Clutch vesken TEAM BRIDE og armbånd er også flott til forlover på bryllupsdagen.

Gave og tilbehør til Brudepike – Blomsterpike

Hva er vel et bryllup uten en brudepike – blomsterpike? Clutch vesken FLOWER GIRL er bare så bedårende søt og med armbåndet og smykke FLOWER GIRL er det ingen tvil om at det blir vellykket. Dette er jo alle ungpikers drøm, eller?

Gave og tilbehør til Brudens mor

Brudens mor trenger jo også veske til bryllupsdagen og med clutch vesken MOTHER OF THE BRIDE og armbåndet MOTHER OF THE BRIDE er det ingen tvil om hvem hun er.

Gave og tilbehør Brudgommens mor

Brudgommens mor må vi heller ikke glemme, og det har jeg selvfølgelig ikke gjort så det er både veske og armbånd til MOTHER OF THE GROOM også!

Bryllupsreisen!

Til bryllupsreisen er armbåndet HONEYMOON det perfekte tilbehøret!

Gave og tilbehør til BRUDGOMMEN!

Ja, per i dag er det ikke mye jeg kan tilby brudgommen, men jeg jobber med saken!  Har du forslag til tilbehør til brudgom, så tips meg gjerne.

En liten bryllupsgave!

Jeg har noen små gaver til brudeparet. Fine gaver som kan være i tillegg til hovedgaven. Passholdere MR og MRS, nøkkelringer MR og MRS og duftlys MR og MRS eller glassbrikker MR og MRS er både fine og litt morsomme gaver å gi.

Dette er det jeg kan tilby per i dag i nettbutikken www.recreo.no og jeg jobber hardt for å finne flere flotte gaver til brud og bryllup.

Har du erfaring med brud og bryllupsprodukter fra nettbutikken min? Fortell meg!

Har du noen tips til meg angående brudetilbehør og tilbehør til brudgom? Tips meg!

Eller om det er noe annet innen brud og bryllup du ønsker å finne i nettbutikken, så takker jeg for tips for det og.

Ha en fortsatt strålende romantisk dag.

Med hilsen fra Brith Hegge 
fra www.recreo.no / www.recreoblogg.no

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar