recreoblogg.no

Gavetips, trender, nyheter og inspirasjon om gaver til baby, barn, han, henne, brud & bryllup.

img

Livly babyklær og barneklær

/
/
1883 Views
Livly Clothing - babyklær og barneklær i pima bomull
Livly Clothing

Livly Clothing, Stockholm – en drøm av babyklær og barneklær i pima bomull ble grunnlagt i 2011 av Lisa Carrol etter at hun fikk tvillingene Liv og Lilly som ble født for tidlig. Dette var grunnlaget for at Livly ble grunnlagt. Nyfødte babyer har opptil 10 ganger mer følsom hud enn resten av oss, noe som lett blir glemt og babyer som er født for tidlig har enda sartere hud. Som menneske består vår hud av to lag – det nederste laget heter dermis, og det øverste laget heter epidermis. Barnets epidermis er tynn og ikke fullt utviklet, noe som gjør huden sin utsatt for vanlige hudsykdommer. Av denne grunn er ikke bare lotionene og såper du eksponerer den lille babyen din for, men også klærne som legges mot huden.

Jakten på verdens fineste bomull: pima bomull

Lisa Carrol startet jakten på den mykeste bomullen – pima bomull til sine tvillinger, etter anbefaling fra en barnelege. Turen gikk til Peru som er kjent for sin mykeste bomull: pima bomull.

Etter uendelige turer til Peru og besøk med leverandører, produsenter og bomullsfelt, grunnla og designet hun Livly med den fineste bomull og flotte blandinger med jersey og cashmere. All pima bomull som brukes i Livly klær er håndplukket i Peru.


Ønsker du å lære mer om pima bomull? Les blogginnlegget Hva er pima bomull?

LIVLYS VISJON FOR BABYKLÆR OG BARNEKLÆR

Lisa Carrol visjon er å gi barn et drømmeland av komfortable klær med unike trykk, alle designet i Lisas leilighet i Stockholm. Inspirert av en familie av designere og syersker, fant Lisa hennes nisje og ble fascinert med stil med print, farger og former. Lisas drømmer ble oppfylt da hun åpnet sin første butikk i Stockholm, Sverige. I dag er Livly Clothing et internasjonalt brand som fortsatt bruker kun de mykeste og reneste materialer i alle sine kolleksjoner.

Livly kolleksjoner i babyklær, barneklær, babyutstyr og tilbehør

Livly har sine klassiske kolleksjoner med babyklær og barneklær i tillegg til lifestyle produkter som blant annet barneserviser, ryggsekker, hårpynt og kosedyr. Designet i klassiske kolleksjoner er Sleeping Cutie, Saturday og Bunny.
I tillegg kommer de med 2 kolleksjoner i året med nyheter som smelter alles hjerter, inkludert undertegnede.
Ønsker du det beste for ditt barn sarte hud er Livly babyklær og barneklær et naturlig valg.

Et lite utvalg av Livly babyklær og barneklær, babyutstyr med tilbehør

Baby Lue Tossie Mini Bunny  Livly  og Baby Body Mini Bunny med omslag Livly i blå og rosa.
Livly babyklær og barneklær.
Baby Lue Tossie Mini Bunny Livly og Baby Body Mini Bunny med omslag Livly i blå og rosa
Livly sjarmerende barneservise til barn i blå og rosa med sølv prikker i melamin. Med Livlys velkjente Saturday prikker og Sleeping Cutie sovende øyne er tallerken en flott gave til baby og barn.
Livly barneserviser
Livly sjarmerende barneservise til barn i blå og rosa med sølv prikker i melamin. Med Livlys velkjente Saturday prikker og Sleeping Cutie sovende øyne er tallerken en flott gave til baby og barn.
Miks og match med dyptallerken, kopp og skje til et flott spisesett – barneservise for barn. Populære gaver til både nyfødte, barnedåp, navnedag og bursdag. Livly babyutstyr er kjent for utsøkt kvalitet og trygge babyprodukter og barneprodukter.

Min Livly verden

Jeg gleder meg allerede til neste innkjøp på Livly. Å komme inn på showrommet og se alle de nydelige klærne og kjenne på disse fantastiske tekstilene er som julekvelden for meg. Får aldri nok av Livly og synes det er så herlig å stå og pakke disse flotte produktene og sende dem ut til dere kunder fra nettbutikken min www.recreo.no.

Jeg kan love deg at det vil komme flere Livly babyklær, barneklær, babyutstyr med tilbehør i nettbutikken.

KLIKK HER for å se alt fra Livly som jeg kan tilby deg nå i nettbutikken www.recreo.no.

Hvilket Livly design synes du er det fineste? Fortell meg!

Har du noen erfaring med Livly Clothing produkter? Fortell meg gjerne med å legge igjen en kommentar.

Ha en flott Livly dag!

Med hilsen fra Brith Hegge 
fra www.recreo.no / www.recreoblogg.no

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar