recreoblogg.no

Gavetips, trender, nyheter og inspirasjon om gaver til baby, barn, han, henne, brud & bryllup.

img

MEN’S SOCIETY – Gavetips til menn

Synes du det er vanskelig å finne gaver og gavetips til menn? Jeg og! Jeg er så glad at jeg fant Men’s Society sine unike gaver til menn. Men’s Society er et prisbelønnet engelsk familiedrevet design-hus.

Visjonen er å endre ideen om menns gaver. Å lage produkter som er kulturelt relevante med en dyp opplevelse av britisk kvalitet, håndverk og humor. Fra trendsettende naturlig kosmetikk, hjemmeartikler og gaver.

Men’s Society har designet og laget kosmetikk og gavesett for hånd i Norfolk i England siden 2012. Unike og morsomme gaver til menn (og noen gaver til kvinner) er designet for å glede mottakeren med sin stil og innhold. 

Men’s Societys oljer og kremer er laget av naturlige ingredienser. De produserer i små volum, slik at produktene alltid er nye og friske. Men’s Society fyller flasker, setter på merker og pakker alt selv. For hånd! På den gode gammeldagse måten. For hvis du gir en gave, skal den være autentisk. Men’s Societys gaver er nå på sitt beste etter mange års erfaring med oppskrifter og håndverk. 

Men’s Society lager den perfekte gaven for enhver anledning, håndlaget og pakket for hånd for deg.

Vi er så stolt av å ha Men’s Society som leverandør /varemerke i nettbutikken www.recreo.no og under finner du det vi kan tilby deg i dag og jeg kan love deg at flere morsomme gaver fra Men’s Society vil komme inn i nettbutikken i fremtiden.

Gavetips til nybakt pappa!

Men’s Society New Daddy survival sett
– ny pappa overlevelses sett

Men’s Society New Daddy survival sett – ny pappa overlevelses sett er den perfekte gaven til nybakt pappa! Gavesettet inneholder alt han trenger for å kunne klare overgangen fra ung, fri og frank til en omtenksom, kjærlig og ansvarsfull pappa. 

Gavesettet inneholder luksuriøs himmelsk rehabiliterende badeolje. Denne 50 ml flasken med ro vil være hans flukt til en fredelig natts søvn. Elastisk søvnmaske. Fordi babyer velger når de vil sove, uansett om det er natt eller dag. Med søvnmasken kan han få sove. To øreplugger. For noen ganger er alt han trenger et øyeblikk av stillhet. Bleieposer. Han kan aldri få nok av disse i beredskap. To neseklyper av tre. Hvis du noen gang har fått en baby, så vet du hvorfor.

Gavesettet inneholder:
Badeolje 50 ml.
2 øreplugger
2 neseklyper i tre
Bleieposer
Søvnmaske

Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 14 x 10 x 3.5 cm.

Gave til han med bart!


Moustache sett Men’s Society

Men’s Society Moustache sett – bartesett  / mustasje sett er gavesettet til han med bart! Gavesettet inneholder alt han trenger for å holde barten tipp topp stylet. Inneholder håndblandet bartvoks. Laget med bivoks og kokosnøttolje med flere godbiter.

Gavesettet inneholder:
Naturlig bartvoks. 12g. Laget av bivoks, kokosnøttolje og tilsatt vitamin E. Det gir et sterkt grep uten klumping.
Saks i rustfritt stål. Den perfekte størrelsen for å beskjære streber for å forme den perfekte barten.
Metall bartekam. Stilig nok til å vises i offentligheten. Kompakt nok til å oppbevare i lommebok eller lomme. Det perfekte pleieutstyret mens han er på farten.
Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse:9.5 x 6 x 2 cm.

Gaven for han som elsker å løpe!

Runners Recovery sett Men’s Society

Men’s Society Runners Recovery sett  – løper / joggersett for restituering er et flott gavesett til din favoritt jogger eller maratonelsker og gi han sjansen til å slappe av og komme seg før hans neste store utflukt. Runner’s Recovery Kit inneholder naturlige, håndlaget badeolje for hente seg inn etter lang løp, muskelolje for å berolige de verkende beina, samt en elastisk stretch, perfekt for å varme opp før løp og strekke ut etter løp. Gavesettet inneholder også guide med 6 forskjellige STEP TO STRETCHING.

Gavesettet inneholder:
Relaxing bath oil (50 ml)
Soothing muscle rub (50ml)
Stretching elastic
Guide 6 step to stretching
Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 14 x 10 x 3.5 cm.

Gavetips til hans som skal på skiferie!

The Ski Survival sett Men’s Society

Men’s Society The Ski Survival sett – ski overlevelses sett er den perfekte gaven til han som helst skulle startet afterski’en før han har nådd toppen av bakken. Og en perfekt gave til skientusiasten! Gavesettet inneholder alt han trenger når han skal på skiferie. Med dette fantastiske gavesettet er han klar for å beskytte seg mot sol på både hud og lepper (ja, man håper jo på sol da!) Solbrillesnor slik at han ikke glemmer solbrillene på afterski partyet og ikke minst en lommelerke som gjør at han kan klare å holde varmen hele dagen inntil afterski partyet starter.  Alt er pakket inn i en liten gaveeske av tinn, som ser kul ut på badet og har en reisevennlig størrelse.
Gavesettet inneholder:
30 ml Aftersun krem som er fuktighetsgivende med solsikkefrø, rosmarin, druefrøolje, vitamin E og essensielle oljer.
Leppeolje med kokosnøttolje, Brillesnor, 30 oz lommelerke
Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 14 x 10 x 3.5 cm.

Gavetips til menn som sykler!

Bike Riders Essential sett Men’s Society

Men’s Society Bike Riders Essential sett – sykkelentusiast gavesett er laget med lycra-kledde helter i tankene. Gavesettet er perfekt gave til han som elsker friheten på to hjul, uansett om han er seriøs topptrent syklist eller bare tar en liten sykkeltur av og til. Gavesettet inneholder håndlaget muskelolje og krem til forebygging av ømme gnagsår, vanntett poncho og bukseklemmer.

Gavesettet inneholder:
Muskelolje er blandet med forfriskende ingefær, peppermynte og svart pepper. Gnagsårkremen beroliger med rosmarin og solsikkefrøolje.
Bukseklemmer. For å holde hans fasjonable bukse borte fra det fete kjeden. De er også med refleks. Sikkerhet først.
Vanntett poncho. Ingen finværsyklist her!
Muskelkrem. Blandet for hånd med ingefær, peppermynte, lavendel og svart pepper. Designet for å berolige og styrke energiene i hans skrikende muskler.
Gnagsårskrem. Jo mindre som er sagt om dette, jo bedre. Men den er helt naturlig, laget av flotte ting som drueolje og rosmarinbladekstrakt. Og han vil være veldig, veldig takknemlig for det.
Gavesettet er pakket i en hendig tinneske som har en reisevennlig størrelse og lett å ta med på sykkelturen.
Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 14 x 10 x 3.5 cm.

Gavetips til golfelskeren!

Golf Emergency sett Men’s Society

Men’s Society Golf Emergency sett – golf nødutstyr settet inneholder alle essensielle produkter for enhver golfelsker. La dette gavesettet ligge i sekken hans når trangen til golf blir for sterk og han bare må på golfbanen!  Perfekt gave til golfelskeren. Settet inneholder leppeolje og håndkrem; laget for hånd av Men’s Society ved hjelp av de beste naturlige ingrediensene. 5 golf tees, en solbrillesnor og plaster (for hvis han faller i en bunker!).
Gavesettet inneholder:
Leppeolje 10 ml
Håndkrem 30ml.
Solbrillesnor
5 Plaster
4 Golf tees.

Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 11 x 8 x 2.5 cm.

Til han som elsker whisky!

Whiskey Cooling Stones gavesett Men’s Society

Men’s Society gavesett Whiskey Cooling Stones med 6 gjenbrukbare whiskyisbiter av kleberstein er den perfekte gaven for alle som liker en whisky-tippel. Isbitene er laget av vulkansk kleberstein for en kul, sofistikert måte å glede seg over et glass malt. Steinene holder drikken kald uten å vanne ut innholdet eller påvirke smaken av et godt glass whisky. Isbitene leveres i en flott bomullspose som er perfekt til oppbevaring av steinene i fryseren. Kjempefin gave til kjæresten, kameraten, pappa eller hvem som helst som liker whisky.

Inneholder:
6 whisky steiner.
Frysepose av bomull.

Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 11 x 8 x 2.5 cm.

Gavetips til kjæresten!

Full Body Massage sett Men’s Society

Men’s Society Full Body Massage gavesett er en perfekt kjæreste gave til han. Unn kjæresten din en avslappende, intim kveld med dette massasje settet for hele kroppen i naturlige oljer.  Flott Valentinsgave til han, slik at Valentines Day kan bli en riktig hyggelig kveld! Gavesettet blir like vellykket gave om det er til bursdag eller en annen anledning.
Gavesettet inneholder spesifikke oljer for ansikt, hår, føtter og hender og en sensuell blanding av hele kroppen. Relaxing massage oil – avslappende massasje olje 50 ml.
Facial massage oil – ansikt massasje olje 10 ml.
Hair massage oil – Hår massasje olje 50 ml.
Feet & hand oil – hånd og fot massasje olje 50 ml.
Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 14 x 10 x 3.5 cm.


Til han som elsker gin!

Gin Cooling Stones gavesett Men’s Society

Men’s Society gavesett Gin Cooling Stones med 6 gjenbrukbare ginisbiter av kleberstein er den perfekte gaven for alle som liker gin. Isbitene er laget av vulkansk kleberstein for en kul, sofistikert måte å glede seg over et glass G&T. Steinene holder drikken kald uten å vanne ut innholdet eller påvirke smaken av et godt glass gin. Isbitene leveres i en flott bomullspose som er perfekt til oppbevaring av steinene i fryseren. Kjempefin gave til kjæresten, kameraten, pappa eller hvem som helst som liker gin.

Inneholder:
6 gin steiner.
Frysepose av bomull.

Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 11 x 8 x 2.5 cm.

Gavetips til alle menn!

Handsome Håndkrem Men’s Society

Men’s Society Handsome Håndkrem 100 ml er en hurtigvirkende håndpleiekrem for menn. Håndkremen er fuktighetsgivende og nærende til hardtarbeidende hender og gjør huden mykere uten å føles fet.  Inneholder beroligende kokosnøttolje og nærende sheasmør som Men’s Society lager selv. Trekker inn raskt i huden, oppleves forfriskende og gjør huden myk og glatt. 

Velstelte herrehender er sexy, så gutter, her er det bare å smøre i vei, for vi jenter liker myke herrehender! Kjempefin gave til han, til kjæresten og alle menn som liker å ta vare på seg selv. 

Størrelse: 100 ml tube.
Se også Handsome Hands Manicure gavesett Men’s Society


Gavetips til mannen som liker å se velstelt ut!

Handsome Hands Manicure gavesett Men’s Society

Men’s Society Handsome Hands Manicure gavesett har alt han trenger for å holde hender og negler velstelte. Hvem sier at menn ikke kan ta en manikyr? Dette fantastiske manikyr gavesettet til menn gjør at han alltid kan se velstelt og stilfull ut. Inneholder alle essensielle produkter i profesjonell kvalitet for stilrene menn.

Velstelte herrehender er sexy, så gutter, her er det bare å smøre, klippe og file i vei, for vi jenter liker myke og velstelte herrehender! Kjempefin gave til han, til kjæresten og alle menn som liker å ta vare på seg selv. 

Gaveesken er laget av tinn.
Størrelse: 11 x 8 x 2.5 cm.

Se også Handsome Håndkrem Men’s Society

Gavetips til han med skjegg!

Damn Handsome Beard sett Men’s Society

Men's Society Damn Handsome Beard sett - skjeggpleie sett.  Trenger du en gave til en mann med skjegg? Han vil elske dette. Den kommer med førsteklasses håndlaget skjeggolje og bartvoks. Laget med kokosnøttolje for næring og fuktighet, sammen med sitrus for antibakteriell friskhet.

Men’s Society Damn Handsome Beard sett – skjeggpleie sett.  Trenger du en gave til en mann med skjegg? Han vil elske dette. Den kommer med førsteklasses håndlaget skjeggolje og bartvoks. Laget med kokosnøttolje for næring og fuktighet, sammen med sitrus for antibakteriell friskhet.

Gavesettet inneholder:
Håndlaget Premium naturlig skjeggolje. 10ml. Inneholder sitrus og ingefær for å rense og styrke. Skjeggoljen mykgjør hårene til og med i det mest ustelte skjegget, noe som gjør det mer håndterbart og reduserer irritasjonen på huden under.


Tykk klumpefri bartvoks. 15ml. Laget med bivoks, kokosnøttolje og tilsatt vitamin E. Gir et fast, ikke-klumpete hold.
Håndlaget kam av rustfritt stål formet som en bart. Stilig nok til å vise i offentligheten. Den perfekte størrelsen for å passe i lommen eller lommeboka.
Saks i rustfritt stål. Klippe før han ødelegger stilen sin. 
En firetrinns styling guide. Enhver mann kan gro skjegg. Denne guiden fra styling eksperter vil lære ham å få mest mulig ut av skjegget.

Dette gavesettet leveres i en messing gaveeske.
Størrelse: 11 x 8 x 2,5 cm.

MEN’S SOCIETY – Gavetips til unike gaver til menn.

Har du gavetips til gaver til menn?

Det er vanskelig å finne gode gave til menn, jeg er på leting hele tiden! Har funnet flotte gaver til menn fra MEN’S SOCIETY men trenger flere.
Har du tips til meg, så legg igjen en kommentar! Tusen takk på forhånd.

Jeg er kjempestolt å ha varemerket Men’s Society i Norge i nettbutikken www.recreo.no.

Titt innom nettbutikken www.recreo.no i dag og se alle Men’s Society gaver!

Klikk her om du ønsker å lese mer om andre leverandører / varemerker i nettbutikken www.recreo.no

HVA SYNES DU OM Men’s Society gaver?

Har du noen erfaring med Men’s Society gaver? Fortell meg gjerne med å legge igjen en kommentar.

Ha en flott Men’s Society dag!

Med hilsen fra Brith Hegge 
fra www.recreo.no / www.recreoblogg.no

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar