recreoblogg.no

Gavetips, trender, nyheter og inspirasjon om gaver til baby, barn, han, henne, brud & bryllup.

HJEM – Velkommen til recreoblogg.no!

Velkommen til recreoblogg.no
Velkommen til recreoblogg.no

Hei på deg. Velkommen til recreoblogg.no!
Jeg heter Brith Hegge og driver nettbutikken www.recreo.no og bloggen recreoblogg.no.
På bloggen vil du finne gavetips, trender, nyheter, inspirasjon og spennende informasjon om materialer og brand og litt om hvordan en gründers hverdag er. 

Jeg har opprettet bloggen for nettbutikken recreo.no og kalt den recreoblogg.no for å kunne fortelle deg mer utdypende om produkter, kvaliteter på materialer og kanskje lære deg om de forskjellige materialenes kvaliteter og fordeler. Gi deg gavetips og fortelle deg om trender og vise deg bilder fra innkjøpsmesser m.m.

LITT OM RECREOS HISTORIE!

Recreo ble grunnlagt i 2004 og jeg startet med import og distribusjon av håndklær i mikrofiber til butikker og i løpet av årene ble det ytterligere produkter innen interiør, velvære og barneprodukter. I tillegg drev jeg egen butikk med alle Recreo produkter.

HVORFOR HETER FIRMAET OG NETTBUTIKKEN RECREO?

Navnet Recreo er latinsk og betyr flere ting, blant annet fornyende og forfriskende. Og ved å importere kvalitetsprodukter som ikke var i Norge, ville Recreo navnet bære sitt navn uansett hvilke typer produkter som ville komme inn under Recreo paraplyen. 

ENDRING I FIRMAET RECREO – FRA B2B TIL B2C

I 2017 måtte jeg slutte med distribusjon til butikker pga helsemessige årsaker. Det var med stor sorg jeg måtte innse at jeg ikke greide lengre å kjøre Norge rundt og løfte på kofferter med kolleksjonene hele dagen, hele uka og hele året. I tillegg til å rigge opp og ned messestander og alle pallene med varer som skulle pakkes om til butikker ble bare for mye for ryggen.

HVA NÅ?!

Så, hva skulle jeg gjøre da? Valget ble å fortsette med nettbutikk til forbrukere, da jeg hadde det i tillegg til å være importør og distributør til butikker.
Hvilken type nettbutikken skulle det være? Barnebutikk, interiør eller noe annet? 

Jeg synes det er mange ganger vanskelig å finne gaver, men jeg elsker å få gaver! 
Jeg synes det er så spennende å åpne en gave og da er gavebutikk det rette stedet for meg.

Valget ble gavebutikk på nett. Gaver til deg selv og de du er glad i. 

VISJON FOR RECREO.NO NETTBUTIKK

Min visjon med Recreo.no nettbutikk er å tilby flotte gaver som har det lille ekstra. Gaver fra utlandet og Norge som kan glede store og små. Kjempeglad i gaver har tekst med flott budskap eller tekst til søster, brud, mamma, bror, bestemor, venninne m. fl. I tillegg et grunnleggende krav at det er kvalitetsprodukter, så de de midt i blinken for gavebutikken www.recreo.no

2004 TIL I DAG – SAMME OPPRINNELIGE VISJON

Visjonen for Recreo fra starten av i 2004 er fortsatt gjeldende i 2019, flotte kvalitetsprodukter med det lille ekstra som gir deg følelse av fornyelse og gir deg en forfriskende opplevelse.

Det er akkurat det jeg ønsker at du skal oppleve og føle når du gir, mottar og bruker produkter fra www.recreo.no.

Med hilsen fra Brith Hegge
fra www.recreo.no / www.recreoblogg.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This div height required for enabling the sticky sidebar